Оголошення

На підставі рішення виконавчого комітету міської ради від 13.02.2024р. № 74/3, департамент урбаністики та архітектури міської ради оголошує проведення Всеукраїнського закритого містобудівного конкурсу на кращу проєктну пропозицію детального плану території (ДПТ) обмеженої вулицями Сторожинецькою, Рівненською, Героїв Майдану, Сергія Скальда.

Замовник та організатор конкурсу: департамент урбаністики та архітектури Чернівецької міської ради.

Тема конкурсу: розробка проєктної пропозиції детального плану території (ДПТ), обмеженої вулицями Сторожинецькою, Рівненською, Героїв Майдану, Сергія Скальда .

Мета конкурсу: оперативний пошук концептуальної ідеї містобудівного рішення щодо формування структури кварталу, обмеженого вулицями Сторожинецькою, Рівненською, Героїв Майдану, Сергія Скальда, визначення кращих проєктних пропозицій, з числа поданих, згідно з програмою та умовами конкурсу, присудження їх авторам премій та визначення переможця конкурсу для подальшого виготовлення містобудівної документації.

Архітектурно-планувальне завдання: при розробці конкурсного проєкту учасникам конкурсу необхідно сформувати концептуальну пропозицію детального плану території району багатоквартирної житлової та громадської забудови.

Тривалість конкурсу – 2 місяці (з 20 лютого 2024р. по 25 квітня 2024р.).

Час, відведений на інформування та реєстрацію учасників – 3 тижні
(з 20 лютого 2024 р. по 15 березня 2024 р.).

Час, відведений на проєктування – 1 місяць (з 15 березня по 15 квітня 2024р.).

Час, відведений на організацію роботи журі та підбиття підсумків – 1,5 тижні, з дати встановленого терміну подачі конкурсних робіт ( з 15 квітня по 25 квітня 2024р.).

Вимоги до професійного рівня учасників, терміни реєстрації та отримання конкурсної документації. Участь у конкурсі можуть взяти автори та авторські колективи, що включають архітекторів, містобудівельників, інженерів-транспортників, ландшафтних архітекторів, інших спеціалістів з міського планування та містобудування, які отримали запрошення на участь у конкурсі.

Автор або керівник авторського колективу, що його представляє, уповноважений іншими членами авторського колективу, має мати кваліфікаційний сертифікат архітектора та провадити господарчу діяльність на території України.

Для участі в конкурсі автор або авторський колектив має отримати від замовника запрошення на участь у конкурсі.

Для того, щоб отримати запрошення на участь, автор або авторський колектив має подати заявку про наміри взяти участь у конкурсі у вигляді письмової заяви (бланк заявки додається до оголошення) та копію кваліфікаційного сертифіката архітектора.

Заявка на участь у конкурсі подається особисто за адресою департаменту урбаністики та архітектури міської ради: м. Чернівці,  вул.Б.Хмельницького, 64-А або на електронну пошту dua.upp.cmr@gmail.com (у сканованому вигляді з підписом автора або керівника авторського колективу).

Замовник погоджує заявки про наміри взяти участь у конкурсі авторам або авторським колективам, кваліфікація яких відповідає умовам конкурсу та надсилає  їм запрошення на участь у конкурсі. Проєкти, подані без запрошення на участь, не зможуть взяти участь у конкурсі та будуть представлені з поміткою «Поза Конкурсом».

В день початку конкурсного проєктування (15 березня 2024р.) зареєстрованим учасникам конкурсу будуть надані вихідні дані для проєктування.

Участь у конкурсі безкоштовна. Реєстраційний внесок учасниками конкурсу не сплачується.

Кількість та розміри премій

Для виплати грошової винагороди переможцям конкурсу встановлюється преміальний фонд у розмірі 150 000 (сто п’ятдесят тисяч) гривень, в тому числі:

Одна перша премія – 70000 (сімдесят тисяч) гривень.

Одна друга премія  – 50000 (п’ятдесят тисяч) гривень.

Одна третя премія  – 30000 (тридцять тисяч) гривень.

Подання конкурсних проектів:

Замовник приймає проєктні пропозиції для участі у конкурсі за адресою департаменту урбаністики та архітектури Чернівецької міської ради: 58008, м. Чернівці,
вул. Б.Хмельницького, 64-А, каб. 302. Телефон для довідок: (0372) 55-58-83.                         Час роботи: понеділок – четвер з 8.30 до 17.30, п’ятниця з 8.30 до 17.00.

Проєкти вважаються поданими,  якщо їх відправлено на конкурс або подано  особисто  не  пізніше  15 квітня 2024 року. У разі відправлення проєкту поштою його автор повинен повідомити замовнику конкурсу дату відправлення і номер поштової квитанції.

Матеріали, подані пізніше 15 квітня 2024 року до участі в конкурсі не допускаються.

Іншу інформацію про конкурс можна отримати в департаменті урбаністики та архітектури міської ради за адресою: вул. Б. Хмельницького, 64-А (кабінет 302) або за телефоном (0372) 55-58-83.

 

Директор           Андрій ТИМОФІЙЧУК

 

Файли для скачування

Залишити коментар: