а підставі рішення виконавчого комітету міської ради від 05.02.2020р. №45/3, департамент містобудівного комплексу та земельних відносин міської ради оголошує відкритий архітектурний бліц-конкурс на кращу проектну пропозицію комплексного благоустрою площі Центральної в місті Чернівцях. 

Замовник та організатор конкурсу: департамент містобудівного комплексу та земельних відносин Чернівецької міської ради.

Архітектурно-планувальне завдання: передбачити комплексний благоустрій площі Центральної, створення комфортного простору для перебування мешканців міста та туристів, надати пропозиції щодо оформлення стіни біля пам’ятника Т. Г. Шевченку.

Об’ємно – просторове і архітектурно-планувальне рішення необхідно створити  відповідно до чинних нормативів.

Тривалість конкурсу – час, відведений на реєстрацію учасників та проектування – 1,5  місяці (з 27 березня 2020 року по 12 травня 2020 року).

Вимоги до професійного рівня учасників, терміни реєстрації та отримання конкурсної документації: учасниками Конкурсу є автори – архітектори, скульптори, колективи авторів, що мають відповідну освіту та кваліфікаційний сертифікат архітектора.

Автор для виконання конкурсного проекту може сформувати творчий колектив, будучи його керівником або учасником. У складі творчого колективу можуть бути студенти творчих вищих навчальних закладів.

Кількість та розміри премій:

Одна перша премія – 25000 (двадцять п’ять тисяч) гривень.

Одна друга премія  – 15000 (п’ятнадцять тисяч) гривень.

Одна третя премія  – 10000 (десять тисяч) гривень.

Порядок отримання конкурсної документації:

Для участі в Конкурсі автор (авторський колектив) має оформити заявку у вигляді письмової заяви (звернення) про наміри взяти участь у Конкурсі із зазначенням прізвища, імені, по батькові автора (авторського колективу), поштової та електронної адреси, контактного номера телефону, а також серії, номеру та дати видачі відповідного кваліфікаційного сертифікату.

Заявка на участь у Конкурсі подається поштою на адресу департаменту містобудівного комплексу та земельних відносин міської ради: 58008, м. Чернівці,                        вул. Б. Хмельницького, 64-А або на електронну пошту dmbkzv@ukr.net.

Подання конкурсних проектів та їх подальше використання: Замовник приймає проектні пропозиції для участі у Конкурсі за адресою: Департамент містобудівного комплексу та земельних відносин Чернівецької міської ради, 58008, м. Чернівці, вул. Богдана Хмельницького, 64-А, каб. 306, каб. 203. Телефон для довідок: (0372) 55-38-08. Час роботи: понеділок – четвер з 9.00 до 18.00, п’ятниця з 9.00 до 17.00.

Проекти  вважаються поданими,  якщо їх відправлено на конкурс або подано  особисто  не  пізніше  12 травня 2020 року.  У разі відправлення проекту поштою його автор повинен повідомити Замовнику Конкурсу дату відправлення і номер поштової квитанції.

Матеріали, подані пізніше 12 травня 2020 року в Конкурсі не допускаються.

Іншу інформацію про конкурс можна отримати в департаменті містобудівного комплексу та земельних відносин міської ради за адресою: вул. Б.Хмельницького, 64-А (кабінет 203) або за телефонами (0372) 55-38-08, 099 0271356.

Файли для скачування

Залишити коментар: