Освіта

В 2007 році вступив на кафедру архітектури будівель і споруд Чернівецького політехнічного коледжу.
В 2011 році вступив на факультет архітектури, будівництва та декоративно-прикладних мистецтв Чернівецького національного університету ім. Ю.Федьковича. За час навчання брав активну участь в студентському самоврядуванні, міжнародних програмах співпраці, симпозіумах та проходив стажування в м. Любек в архітектурному бюро «GPK- Architekten» протягом 6-ти місяців в рамках програми співпраці із університетом прикладних наук «Fachhochschule Lubeck».
В грудні 2015 року закінчив навчання у Чернівецькому національному університеті ім. Ю.Федьковича.

В лютому 2016 року приймав участь в розробці конкурсного проекту «Priwall Waterfront» із архітектурним бюро «GPK-Architekten» в м.Любек, Німеччина.

Місця роботи

З липня 2016 року працюю в ФОП Григорчук О.В. В даний момент на рахунку є ряд реалізованих: житлових та громадських будівель. Є досвід роботи в історичному середовищі в межах зон охорони пам’яток архітектури.
Протягом 2014-2016 року приймав участь в ряді місцевих та міжнародних конкурсів, зокрема: в конкурсі на реконструкцію існуючої будівлі магазину по вул. О. Кобилянської 41, під житловий будинок з торгівельно-офісними приміщеннями, архітектурному конкурсі «Lakefront Kiosk Competition» для міста Чикаго та в розробці конкурсного проекту «Priwall Waterfront» . В даний момент займаюсь проектуванням житлових та громадських будівель, та розробкою містобудівної документації.

Посада

архітектор

Види діяльності

Ескізні наміри забудови

Підприємницька діяльність

ФОП Григорчук О.В.

Контакти

м. Чернівці, вул. Рівненська, 5а
38 050 865 58 58