Освіта

2000-2004 вступив до Чернівецького політехнічного технікуму на спеціальність 1201 ”Архітектура” і здобув кваліфікацію техніка-архітектора.

2004-2006 р.р. навчався у Львівському державному аграрному університеті на факультеті будівництва та архітектури за спеціальністю ”Архітектура будівель і споруд”, отримав базову вищу освіту за напрямом підготовки ”Архітектура” та здобув кваліфікацію бакалавра з архітектури.

2006-2007р.р.навчався в Національного університету «Львівська політехніка» Інститут архітектури на спеціальність дизайн архітектурного середовища, освітньо-професійна програма підготовки магістра. ,отримав повну вищу освіту за спеціальністю ”Дизайн архітектурного середовища” та здобув кваліфікацію магістра архітектури.

2012-2014р.р. вступив до Національного аграрного Університету, Інститут після дипломного навчання на спеціальність «Будівництво та архітектура» за спеціалізацією «Промислове та цивільне будівництво». , здобув кваліфікацію спеціаліста з промислового та цивільного будівництва.

2016 рік вступив до аспірантури Київського національного університету будівництва і архітектури, на факультет Урбаністики та просторового планування, на кафедру Міського будівництва, на спеціальність 192 «Будівництво та цивільна інженерія» за спеціалізацією «Містобудування та територіальне планування».

2016р. пройшов підготовку до професійної атестації архітекторів за програмою Архітектурне об’ємне проектування, ТОВ «Навчально-експертний центр національної спілки архітекторів», м Київ, Україна.

2017р. пройшов підготовку до професійної атестації архітекторів за програмою Розроблення містобудівної документації ТОВ «Навчально-експертний центр національної спілки архітекторів», м Київ, Україна

Місця роботи

2008-2013р.р. працював в Чернівецькій філії Державного науково-дослідного та проектно-вишукувального інституту “НДІпроектреконструкція” на посаді архітектора І категорії.
2009-2013р.р. працював за сумісництвом на посаді асистента загальноуніверситетської кафедри будівництва та архітектури Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича
2013-до тепер працює асистентом кафедри архітектури в Чернівецькому національному університеті імені Юрія Федьковича.

Посада

асистент кафедри архітектури, факультету архітектури, будівництва та декоративно-прикладного мистецтва

Види діяльності

Авторський нагляд
Архітектурне проектування
  - Багатоповерхові житлові будинки
  - Громадські будівлі
  - Ескізні наміри забудови
  - Індивідуальні житлові будинки
Викладач

Підприємницька діяльність

Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича

Контакти

м. Чернівці, вул. Коцюбинського, 2
38 095 132 76 60; 38 096 281 75 46
anatolij.architekt ukr. net

Кваліфікація, науковий ступінь, вчене звання

Магіст архітектури

Дата народження

01.02.1984

Прийняття до НСАУ

27.05.2016