28.02.2019 року в палаці Брагадіру в Бухаресті відбудеться друге видання Leaving Grey, Green Green – Maximize open space, головною темою якої є усвідомлення важливості міських зелених насаджень.

Конференція “Leaving Grey, Living Green 2019”, організована Nophadrain Румунія в партнерстві з Sika Romania і Garden Art відбудеться в Бухаресті, в Палаці Брагадіру 28.02.2019.

Захід зосереджується на стійкості міських зелених насаджень і має на меті пропагувати нетрадиційні альтернативи, рішення для максимізації зеленого міського простору в Румунії, які вже були випробувані та успішно впроваджені у Великобританії, Нідерландах та Італії.

Конференція буде проходити з 10:00 до 17:00 і структурована на 3 сесії модерованих презентацій Євгенія Козьми та безкоштовний дискусійний сеанс, модерується відомим архітектором Даніелем Попеску. У кожній сесії наші гості представлять приклади та рішення для розвитку зелених насаджень в Румунії в нинішньому архітектурному контексті. Особлива увага буде приділятися важливості біорізноманіття, стійкості міста та ролі та залученню кожного з фахівців у цій галузі, будь то представники влади, архітектори, ландшафти або підприємці у досягненні мети стати щасливими мешканцями в більш здорових містах.

Захід адресований всім фахівцям у цій сфері, які можуть запропонувати та впровадити стійкі рішення для міської Румунії, а також представників місцевої влади.
Серед учасників заходу – Лаура Гатті, ландшафтник і агроном, партнер відомого проекту Bosco Verticale, Гарі Грант, промоутер зеленого даху, міжнародний консультант у вирішенні проблем озеленення міста, і автор численних книг на цю тему, Cerasella Christmas, архітектор, урбаніст і професор УАМВ і Теодор Харасім, представник Ради з зеленого будівництва Румунії.
Організатори заходу: Nophadrain Румунія, Sika Romania, поряд з Garden Art.

Якщо ви зацікавлені в участі у цій події, ми запрошуємо вас зареєструватися з 01.02.2019 р.  на www.nophadrain.ro/registerleavinggreylivinggreen2019 або надішліть нам електронною поштою (office@artagradinilor.ro) свій намір взяти участь.

Залишити коментар: