Стартував містобудівний конкурс у форматі Студій ідей: м.Вінниця / Реконструкція проспекту Коцюбинського – комплексне бачення

​Завдання та цілі 

Завдання Студій ідей охоплює розробку концепцій просторово-планувальних та транспортних рішень для проспекту Коцюбинського та району Замостя у м. Вінниця.

Процедура

Учасниками конкурсу можуть бути зареєстровані згідно з чинним законодавством України громадські організації, юридичні особи та фізичні особи-підприємці, що відповідно до своїх установчих та реєстраційних документів мають право надавати послуги в сфері архітектури, містобудування, транспортного планування, планування територій та в суміжних сферах діяльності. Для участі у конкурсі заявник повинен створити проектну команду фахівців з містобудування, транспортного планування та ландшафтної архітектури. Вітається, але не є обов’язковим залучення фахівців з інших сфер, важливих для міського розвитку (наприклад, соціологія, економіка). Орієнтовна кількість учасників команди має становити 5 осіб (мінімум 3).

Студії ідей триватимуть з 13 лютого до 25 квітня 2018 р.

Команди опрацьовуватимуть завдання в два етапи.

Проміжні та заключні результати робіт будуть обговорюватися на робочих семінарах у м. Вінниця за участі усіх команд:

  • Стартовий захід (уточнення завдань та огляд території):  13 лютого 2018 р.
  • Проміжне обговорення (представлення проміжних результатів): 12-13 березня 2018 р.
  • Заключна презентація (представлення фінальних проектів): 24-25 квітня 2018 р.

*Можливе незначне відхилення від графіку.

Участь команд у стартовому заході та робочих семінарах у Вінниці, де відбуватиметься обговорення проміжних та заключних результатів, є обов’язковою. Супроводжуюча комісія, до складу якої входять міжнародні експерти, місцеві учасники та інші стейкхолдери, надаватиме командам інформаційну підтримку, пов’язану з перспективами розвитку району Замостя, транспортних викликів, а також з іншими важливими для міського розвитку питаннями.

Замовник

Замовником є Вінницька міська рада. Студії ідей відбуваються в рамках проекту «Інтегрований розвиток міст в Україні», виконавцем якого є німецька урядова компанія «Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH». Проект фінансують Уряди Німеччини та Швейцарії.

Винагорода

Після виконання всіх завдань та завершення Студій ідей кожна з трьох команд отримає винагороду у розмірі 250 000 грн на підставі попередньо укладеної угоди.

Мова 

Конкурсна документація надається українською мовою.

Термін подачі заявок

Документи для участі слід подати електронною поштою до 17.00 понеділка 29 січня 2018 р., на адресу керівниці проектного офісу GIZ у місті  Вінниця Надії Богатиренко: (nadiya.bohatyrenko@giz.de).  Заявки, надіслані після 17:00 29 січня 2018 року, розглядатися не будуть.

Відбір учасників Студій ідей

Із усіх своєчасно поданих конкурсних заявок будуть обрані три команди для участі у Студіях ідей. Критерії оцінювання наведені в конкурсній документації.  Результати конкурсного відбору будуть повідомлені всім заявникам у письмовому вигляді не пізніше 5 лютого 2018 р.

Завантажити бланк заявки на участь та конкурсну документацію можна за наступним посиланням: ​https://drive.google.com/drive/folders/1XkB1Knll9ggjaXvrPbznxWTZucJHOROu

Офіційна сторінка конкурсу: 

Залишити коментар: