Освіта

1961 – 1968 закінчив архітектурний факультет Ново-сибірського інженерно-будівельного інституту ім. В. Куйбишева. Отримав вищу освіту із спеціальності архітектура.

Нагороди

За участь в огляді дипломних робіт студентів архітектурної спеціальності випуску 1968 року , був нагороджений грамотою Союзу архітекторів СРСР.
В співавторстві з відомими в Новосибірську архітекторами , приймав участь в проектуванні і розробці робочих креслень житлового масиву по Червоному проспекту, відміченого дипломом другого ступеня Держбуду РРФСР за 1970 рік.

Місця роботи

1960 – 1961 р. працював вчителем креслення и малювання в Крутинській восьмилітній школі.
1963- 1969 рік працював в архітектурно-планувальній майстерні №1 інституту «Новосибгромадпроект» в якості техніка , старшого техніка , інже-нера , старшого інженера , керівника групи.
В 1969 році перейшов працювати керівником групи в архітектурно-бу-дівельний відділ Новосибірського відділення Всесоюзного Державного
інститу з проектування науково-дослідних інститутів та лабораторій АН СРСР
В 1973 році був прийнятий в Союз архітекторів СРСР.
В 1974 році був призначений на посаду начальника архітектурно-будівель-ного відділу НВ «ГипроНИИ» АН СРСР.
В 1975 році, на запрошення керівництва інституту «Дніпрогромадпроект», переїхав до Дніпропетровська . Працював в основному над проектами житлових і громадських будівель мікрорайонного значення і техно-робочим проектом школи майстрів сільського будівництва в м. Дніпропетровську.
В 1977 році перейшов працювати заступником начальника Голов АПУ, начальником відділу планування і забудови міста , де займався в основному питаннями реалізації генплану м. Дніпропетровська , проектів детального планування , підготовкою інформації по цим питанням і містобудівної політики ГоловАПУ. В подальшому працював районним архітектором в Головному архітектурно -планувальному управлінні м. Дніпропетровська .
З 1986 року живе і працює в Чернівцях .
Працював : головним інженером Управління головного архітектора м.Чернівців ; начальником Чернівецької ремонтно-реставраційної майстерні Міністерства культури України ; головним архітектором проектів Чер-нівецького відділу комплексного проектування Київського КТБ «Автосервіс» і кооперативу «Сервіс-проект» ; керівником архітектурно-планувальної групи при управлінні головного архітектора м. Чернівців ; головним спеціалістом архітектором-дизайнером в МКП «Реклама» . На протязі багатьох років був приватним підприємцем з проектних робіт ; працював ГАПом в ПП «Тери-торіальне планування »

Посада

архітектор

Види діяльності

---

Підприємницька діяльність

ФОП Нестеров А.М.

Контакти

м. Чернівці, 58000
38 050 675 90 01

Дата народження

27.03.1943

ДАТА СМЕРТІ

13.03.2019

Прийняття до НСАУ

01.01.1973